Hylätyt ajoneuvot

Kirkkonummen kunta huolehtii kaduilta ja yleisiltä pysäköintialueilta hylättyjen ja kunnossapitoa haittaavien ajoneuvojen siirtämisestä.

Valtion teillä siirrot järjestää ELY-keskus. Yksityisillä alueilla siirron järjestäminen kuuluu maanomistajalle tai sen haltijalle/edustajalle. Liikennettä haittavaat ajoneuvot siirretään poliisin toimesta.

Kunnossapitoa haittaavat ajoneuvot siirretään lähimpään tarkoitukseen sopivaan paikkaan.

• Romuajoneuvot siirtyvät välittömästi kunnan omaisuudeksi.
  • Muita hylättyjä ajoneuvoja säilytetään yksi kuukausi, jonka kuluessa omistaja voi noutaa ajoneuvonsa kunnalle aiheutuneet kustannukset maksettuaan. Yhden kuukauden jälkeen hylätty ajoneuvo siirtyy kunnan omaisuudeksi.
  • Voit tilata maksullisen hylätyn ajoneuvon siirron yksityisalueelta, siirron tilaaja sitoutuu maksamaan auton tai autojen siirrosta Kirkkonummen kunnalle hinnaston mukaisen maksun.

Siirretyistä ajoneuvoista kuulutetaan kunnan nettisivuilla ja virallisella ilmoitustaululla.

Kansalaiset
Liikenne
elottomat objektit / korit (ajoneuvot), romu / romuajoneuvot, liikenne / ajoneuvoliikenne (liikenne)