Hygieniaviikko uimahallilla 12.-18.10.2015

07.10.2015 10:17

Kategoria: Vapaa-aika

Kirkkonummen uimahallissa vietetään hygieniaviikkoa 12.-18.10.2015. Hygieniaviikon avulla haluamme muistuttaa peseytymisen tärkeydestä sekä hygieniaohjeiden noudattamisen tärkeydestä uimahallin puhtauteen, viihtyvyyteen ja turvallisuuteen sekä tuoda esiin, kuinka paljon asiakkaat itse voivat vaikuttaa toiminnallaan edellä mainittuihin asioihin.

Hygieniaviikon aikana uimahallin aulassa on hygieniaohjeet kaikkien luettavilla, kuvia havainnollistamaan hygieniasta huolehtimisen tärkeyttä sekä hygieniakysely, johon toivomme paljon vastauksia. Hygieniakyselyn avulla haluamme saada palautetta uimahallimme puhtaudesta ja hygieniatasosta. Kehitysehdotuksia puhtausasioista saa myös antaa. Kyselyyn voi vastata nimettömästi tai nimellä. Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi 10 kerran sarjakortti uimaan.

Uimahallin henkilökunta vastaa mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin niin hygieniasta, puhtaudesta kuin kaikista uimahalliimme liittyvistä epäselvistä asioista. Tule rohkeasti kysymään neuvoa.

Uimahallin henkilökunta painottaa erityisesti seuraavia ohjeita:

  • Peseydy ennen saunaan ja altaalle menoa huolellisesti ilman uima-asua pesuainetta käyttäen.
  • Hiukset kastellaan ja suositellaan pesemään pesuaineella ennen altaaseen menoa. Mikäli et halua kastella hiuksiasi, on käytettävä uimalakkia tai –myssyä. Uinninvalvojilta voi pyytää kertakäyttömyssyn.
  • Saunaan mennään ilman uima-asua (uima-asua ei voi myöskään käyttää istuinalustana).
  • Ihokarvojen ajamista uimahallin tiloissa tulee ehdottomasti välttää yleisen hygienian vuoksi.
  • Uimaan tullaan vain terveenä. Tarttuvaa tautia sairastavana ei uimaan voi tulla.