HSL kehittää Kirkkonummen liityntälinjastoa

27.11.2018 18:07

Kategoria: Asuminen ja ympäristö

HSL on aloittanut Kirkkonummen liityntälinjaston tarkastelun, jossa tavoitteena on kehittää Kirkkonummen alueen juna- ja metroliikenteeseen tukeutuvaa joukkoliikennelinjastoa. Pääpaino suunnittelussa on Kirkkonummen keskusta-alueen, Kantvikin, Upinniemen ja Masalan bussiyhteyksissä. Suunnitelmassa tarkastellaan, miten nykyistä liityntäliikennettä voidaan kehittää voimassa olevien sopimusten aikana ja niiden ehtojen mukaisesti. Muutokset Kirkkonummen liityntälinjastoon toteutetaan vuoden 2019 aikana.

Linjastoluonnos on julkaistu – kommentoi 9.12. mennessä!

Kirkkonummen liityntälinjastosta on julkaistu blogissa luonnos. Linjastoluonnoksessa on kuvattu, millaisia muutoksia Kirkkonummen liityntälinjoille 171-174Z voisi tulla vuoden 2019 aikana. Tutustu luonnokseen tästä ja kommentoi blogiin. 

Kommentointiaikaa on 9.12.2018 asti. Kommentit toivotaan ensisijaisesti blogiin, mutta jos ei halua kommentoida julkisesti blogissa, niin voi kertoa oman mielipiteensä joko lähettämällä palautteen, soittamalla HSL:n asiakaspalveluun tai käymällä HSL:n palvelupisteessä.

Lähde: https://www.hsl.fi/kirkkonummiliityntalinjat

bussiasema