Hiihtolomapuuhaa Masalan ja Veikkolan kirjastoissa

06.02.2019 12:09

Kategoria: Kirjasto

Lähikirjastoissa järjestetään monenlaista tekemistä koko perheelle viikolla 8 eli koulujen hiihtoloman aikaan. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Masalan kirjastossa vietetään peli-iltaa maanantaina 18.2. klo 17-20. Illan aikana pelataan lautapelejä ja konsolipelejä. Tiistaina 19.2. Masalassa ohjelmassa on koko perheen naamiopaja klo 17–20. Pajassa tutustutaan erilaisiin naamioihin, ja osallistujat pääsevät valmistamaan oman naamion. Tarvittavat materiaalit saat kirjastosta.

Torstaina 21.2. klo 17–20 Masalan askartelupajassa teemana on vaha-askartelu. Pajassa kokeillaan yhdessä, mitä kaikkea vahasta voikaan tehdä. Lauantaina 23.2. kirjastoon saapuu taikuri Toomas Pitkänen, joka hauskuuttaa koko perhettä taikatempuillaan suomeksi ja ruotsiksi.

Veikkolassa hiihtolomapuuhat alkavat niin ikään heti maanantaina 18.2., jolloin kirjaston pajoissa pääsee kokemaan käsillä tekemisen riemun. Naamiopajassa askarrellaan omia naamioita, ja t-paitojen tuunauspajassa suunnitellaan ja painetaan omia t-paitoja ja kasseja. Molemmat pajat ovat auki klo 17–20. Naamiopajan tarvikkeet saat kirjastolta, mutta t-paitapajaan tarvitset mukaasi oman paidan, tyynyliinan tai muun kankaan, johon voit painaa haluamasi kuvion. T-paitapaja on auki myös tiistaina 19.2. klo 16–19.

Veikkolassa vietetään iltaa konsolipelien parissa torstaina 21.2 klo 14–19, jolloin ohjelmassa on PS4-konsolilla pelailua. Peli-iltaan ovat tervetulleita kaikenikäiset pelaajat.

Taikuri Toomas Pitkänen esiintyy Masalan kirjastossa lauantaina 23.2.