Hiihtolomalla monenmoista toimintaa lapsille ja nuorille

12.02.2019 15:25

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestää hiihtolomalla monenlaista reipasta toimintaa.

Vesidisco

Torstaina 21.2. klo 18-20.30 Kirkkonummen uimahallilla järjestetään Vesidisco 10-15 vuotiaille. Tule nauttimaan trampoliinilla hyppimisestä, köysillä svengailusta, musiikista ja tunnelmallisesta valaistuksesta. Lisäksi käytössä erilaisia uintivälineitä ja leluja. Terapia-allas normaalissa asiakaskäytössä. Uintiaika 1,5h. Lisäksi aulatilassa nuoriso-ohjaajien järjestämää toimintaa. Huomioittehan, että ison altaan toimintaan osallistuessa vaaditaan 25 metrin uimataito. Ei ennakkoilmoittautumista! Vesidiscoon pääset osallistumaan uimahallin sisäänpääsymaksulla.

Talvipuuhaa Peuramaalla

Peuramaan laskettelurinteillä järjestämme puolestamme monenmoista talvipuuhaa tiistaina 19.2. klo 14-17. Rinnepäivänä on luvassa leikkimielistä kisailua, jonka lomassa pääset tapaamaan kunnan nuoriso-ohjaajia ja nuorisovaltuutettuja. Peuramaan pulkkamäki on kaikille maksuttomasti käytössä. Ei ennakkoilmoittautumista!

Avointa toimintaa nuorisotiloilla

Myös kunnan nuorisotilat Veikkolassa, Masalassa ja Mesta keskustassa ovat junnuklubien ja nuorteniltojen osalta avoinna hiihtolomaviikolla.

Nuorisotilojen tarkemmat aukioloajat ja tiedot eri toiminnoista löytyvät Nuoriso-ja liikuntapalveluiden sähköisestä hiihtolomaesitteestä:Lasten ja nuorten hiihtoloma 2019 esite (pdf)

Bändileiri Vol. 2

Bändileiri Vol. 2:lla ti 19.-to 21.2.2019 keskitymme äänistudiossa työskentelyyn. Kantvikin nuorisotilalla järjestettävällä, päiväleirin muotoisella leirillä opettelemme niin musiikin esittämistä kuin nauhoittamistakin. Bändileiri Vol. 2 on suunnattu kaikille soittamisesta, laulamisesta, räppäämisestä, musiikin tekemisestä, versioimisesta ja äänittämisestä kiinnostuneille nuorille. Leirin aikana tuotamme yhdessä leirin jokaiselle bändi- ja musiikkiprojektille oman studiossa tehdyn äänitteen.

Leirimaksu on 100€. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja vakuutuksen.

Veikkolan askartelupäivät

Veikkolan askartelupäivillä voit puolestaan tehdä monenmoisia, näyttävän upeita askartelu- ja käsitöitä osaavien ohjaajien opastuksella. Osallistumisen pituuden kerhoon voit valita tarpeen mukaan 1-3 päivästä.

Hinnat 1pv.20€ / 2pv.40€ / 3pv.60€. Hinta sisältää ohjatun toiminnan lisäksi lounaan, materiaalit sekä vakuutuksen.

Hiihtolomakerho HIKE

Niin ikään hiihtolomakerho HIKE kuin Veikkolan nuorisotilan askartelupäivät toimivat päiväsaikaan 19.- 21.2.2018. HIKE on alakouluikäisille suunnattu, Masalan monitoimitalolla (Sundbergintie 1.) järjestettävä päiväleiri. HIKE:ssä saat iloisen mielen ja reippaan olon juuri sinulle sopivan, huippukivan liikunnallisen toiminnan parissa.

Hinnat 1pv.20€ / 2pv.40€ / 3pv.60€. Hinta sisältää ohjatun toiminnan lisäksi lounaan, materiaalit sekä vakuutuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sähköiseen ilmoittautumisjärjestelmään: https://www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ tai numeroon 040-126 9404. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 15.1.2019 klo 9.00. Leirille mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Svengaa siis vauhdilla ilmoittautumaan, että mahdut mukaan upealle leirillemme!

Peruutusehdot

Leiripaikan peruutus tulee tapahtua 7.2.2019 klo 14.00 mennessä puhelimitse toimistoomme p.040-126 9404.

Askartelu