Hiihtolatujen ja jääkenttien käyttöönottotyöt käynnissä

08.01.2021 11:05

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Hiihtolatujen ja jääkenttien osalta valmistelevat käyttöönottotyöt on aloitettu ja niitä on jatkettu vallitsevien sääolosuhteiden mukaisesti. Toivomme edelleen lisää lunta ja pakkasta, jotta ladut ja jäät pääsevät palvelemaan kuntalaisia. Tiedotamme heti lisää, kun latuverkostoa ja jääkenttiä on käytettävissä.

Hiihtoladut talvisin hiihtäjien käytössä

Innokkaimmat hiihtäjät ovat jo testanneet latuverkostoa, mutta suurimassa osassa latuverkostoa hiekka paistaa vielä lumen läpi. Muistutammekin, että kunnostettavat sekä käytössä olevat hiihtoladut on varattu talvisin vain hiihtäjien käyttöön. Hiihtokausi on lyhyt ja toivomme, että kävelijät löytävät uusia reittejä kävelylenkeilleen ja sopu liikuntapaikoilla säilyy. Huomioittehan myös järjestyslain §14, jonka mukaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden säilymiseksi koiran omistajan tai haltijan on pidettävä huolta siitä, ettei koira pääse yleiseen käyttöön kunnostetulle ladulle.

Pyydämmekin kaikkia ulkoilijoita muistamaan kanssakulkijat ja liikkujat sekä huomioimaan yleisen turvallisuuden, aivan samalla tavalla kuin liikenteessä. Vanhempia toivotaan muistuttavan lapsia lumileikkien turvallisuudesta ja niiden paikoista. Hiihtoladuilla tai hiihtoladuille pulkkailu on kiellettyä. 

Talvisin yhteistyöterveisin

Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut, nuorisojaliikunta(a)kirkkonummi.fi

Latu