Henkilöstön ja vanhuksia hoitavien hoivayksiköiden koronavirusrokotukset alkavat Kirkkonummella 11.1.2021

08.01.2021 10:47

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Koronatilanne Perusturva

Rokotusjärjestyksessä noudatetaan kansallisia ja alueellisia ohjeita. Ensimmäisenä rokotetaan vain koronaviruspotilaiden ja -epäilyjen hoitoon, näytteenottoon ja diagnostiikkaan osallistuva henkilöstö sekä ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan henkilökunta ja asukkaat. Kirkkonummen osalta ensi vaiheen rokotettaviin kuuluvat myös kotihoidon ja kotisairaalan henkilökunnasta ne, jotka osallistuvat koronavirusnäytteenottoon tai hoitavat koronaviruspotilaita.

Väestön rokotukset alkavat myöhemmin ja siitä tiedotetaan erikseen, eikä ajanvaraus ole vielä mahdollista. Ensimmäisenä rokotettavina vuorossa ovat 80-vuotta täyttäneet.

Majakkalogo