Harrastusryhmät – MyHobby & Talent

MyHobby- ja TALENT-harrastusryhmät ovat avoimia kaikille ja maksuttomia osallistujille. MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Tällä hetkellä tarjolla on mm. tanssia, kuntosalitoimintaa, kuvataidetta ja liikunnan lajikokeiluryhmiä.

Harrastusryhmien järjestäjinä ovat paikalliset seurat, järjestöt ja yritykset yhteistyössä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa.

Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämiseen Kirkkonummella on saatu Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämää valtionavustusta ja toiminta tulee jatkumaan myös syksyllä 2021 sekä keväällä 2022.

Ehdota meille harrastusta! Lähteä toiveesi sähköpostitse harrastustoiminta(at)kirkkonummi.fi

Sanna Korkelainen
harrastuskoordinaattori