Harrastuspakussa vilinää ja vilskettä!

18.06.2021 17:27

Kategoria: Nuoret Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Koulujen kesäloman kaksi ensimmäistä viikkoa alkavat olemaan jo takana päin. Ensimmäiset lomaviikot ovat tarjonneet helteisiä kelejä ja huikeat puitteet ulkona harrastamiselle!

Harrastuspakussa on riittänyt kävijöitä, ensimmäisellä viikolla toimintana osallistui 300 lasta ja nuorta sekä heidän vanhempiaan yli 60 kävijän verran. Toisella viikolla olemme iloksemme huomanneet toiminnan kiinnostavuuden vain lisääntyneen, kävijämäärien yltäessä yli 350 lapseen ja nuoreen sekä 90 aikuiseen.

Harrastuspakun kesä on monipuolinen ja se jatkuu koko lomakauden. Kiertävän harrastustoiminnan lisäksi yhteistyötä on tehty myös asukaspuistojen, urheiluseurojen, kesäkerhojen ja yhdistysten leirien kanssa. Yhteistyö on ollut mm. vierailuja toiminnassa ja harrastusvälineiden lainaamista.

Katso Harrastuspakun aikataulut osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku ja hyppää mukaan kesäfiilikseen ja hauskaan harrastustoimintaan!

Lisätiedot ja yhteydenotot harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

nuoret ja jousiammunta