Harrastuspakun ensimmäinen kesälomaviikko on saatu viettää kesäisessä hellekelissä.

11.06.2021 13:16

Kategoria: Nuoret Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika

Harrastuspaku on kurvaillut tällä viikolla ympäri Kirkkonummea leikkipuistoissa, urheilupuistoissa, koulujen pihoilla, uimarannoilla sekä toreilla. Harrastuspakun toimintaan on osallistunut rutkasti lapsia, nuoria sekä heidän perheitään. Suuressa suosiossa on ollut erityisesti vähän erikoisemmat välineet, kuten hyppykepit, scootit, ezy-roller ajokit sekä tietysti kestosuosikit kepparit ja imukuppijousiammunta. Pelivälineitä löytyy näiden lisäksi myös todella laajasta skaalasta, frisbeegolf, pihapeleistä, pallo- ja mailapeleihin.

Harrastuspaku-toimintaan voi osallistua silloin kun itselle parhaiten sopii, se on maksutonta eikä vaadi etukäteisilmoittautumista. Aikataulut koko kesälle löytyy osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku. Muutokset aikataulussa ovat mahdollisia. Seuraa ajankohtaisin tieto Facebookista @kirkkonummennuorisojaliikunta tai Instagramista @kirkkonumminuorisojaliikunta

lapset leikkimässä kantvikin koulun pihalla