Harrastuspaku valloitti hiihtolomalla

28.02.2020 12:57

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret

Hiihtolomalla järjestettiin maksutonta harrastustoimintaa laidasta laitaan lapsille, nuorille sekä heidän perheilleen eri puolilla Kirkkonummea. Sään ollessa plussan puolella, yhdessä tekemistä siirrettiin luistelukenttien hiekkapinnoilta mm. keilahalleille. Nuorilla oli kolmena päivänä mahdollisuus osallistua maksutta keilaamaan sekä keskustan Bowling Areenalla, että Kirkkonummen Keilahallilla Masalassa.

Myös nuorisotilat toimivat hyvinä kokoontumispaikkoina vesisadekeleillä, kun Masalan monitoimitalon kiipeilyseinä tuli koettua Kirkkonummen Seudun Kiipeilijät ry:n opastaessa vapaaehtoisia boulderoinnin saloihin sekä Laajakallion nuorisotilalla järjestettiin yhteistä toimintaa pihapelien ja Pakopakun merkeissä.

Huimat 900 osallistujaa vesidiscossa

Suosittu musiikilla ja upeilla valoilla täytetty Vesidisco järjestettiin myös hiihtolomaviikolla. Harrastuspaku parkkeerasi uimahallille tuoden sisätiloihin pulmatehtäviä sekä lasten sumopainia. Sumopainissa oteltiin huikeat 150 erää ja lapset olivat innoissaan! Kokonaisuudessaan uimahallin Vesidiscossa vieraili n. 900 kuntalaista, joka on käsittämätön määrä discoilevia uimareita!

Asukaspuistot tarjosivat maksutonta ruokailua

Loma-ajan maksuttomat ruokailut järjestettiin kaikissa asukaspuistoissa ja samalla Harrastuspaku vieraili tarjoamassa perheille toimintaa. Harrastuspaku parkkeerasi paikalle tarjoten ulkoilmapelejä mm. frisbeegolfia ja imukuppijousiammuntaa. Ohjaajat opettivat lapsia ja aikuisia tekemään taikuri-ilmapalloista koiria, joka oli hulvattoman hauska ohjelmanumero. Toiminta oli niin suosittua, että Harrastuspakun vierailut Asukaspuistoissa tulee saamaan jatkoa kesäkuussa.

Lasten ja nuorten kesätoimintoihin ilmoittautumiset alkavat

Katseet on siis käännetty kohti horisontissa siintävää kesälomaa ja kesän leirien ja kerhojen ilmoittautumiset avataan 10.3. klo. 9.00. osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/kirkkonummi/ Myös Harrastuspaku tulee kiertämään koko kesäkuun tarjoten maksutonta ja monipuolista tekemistä lapsille ja nuorille. Harrastuspakun aikataulut löytyy näppärästi osoitteesta www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku

Lisätietoja vapaa-aikapalveluiden harrastustoiminnasta voi tiedustella osoitteesta harrastustoiminta@kirkkonummi.fi / harrastuskoordinaattori Sanna Korkelainen

seinäkiipeilyä