Harrastuspaku-toiminta senioreille aloittaa syyskuun alussa ja muuntautuu tuolloin Senioripakuksi

24.08.2020 09:13

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Harrastuspaku on nyt myös Senioripaku

Suuren suosion saavuttanut harrastuspaku muuttuu perjantaisin 4.9. alkaen maksuttomaksi senioreiden harrastuspakuksi eli senioripakuksi. Senioripakun avulla liikkumisen mahdollisuudet tuodaan eri puolelle kuntaa lähelle asiakkaita perjantaisin klo 10.30-12.00. Tapahtumien tavoitteena on opastaa ja antaa vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen sekä luoda yhteisöllisyyttä toimintapaikoille. Senioripakun välineistö antaakin mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan, mm. tasapaino- ja lihaskuntoharjoitteluun sekä erilaisiin pihapeleihin.

Paikalla tapahtumissa on aina nuoriso- ja liikuntapalveluiden liikunnanohjaaja opastamassa ja neuvomassa. Ohjauskielenä suomi.

Toiminnasta voi vapaasti valita itseään kiinnostavat ja aikatauluun sopivat tapahtumat. Toiminta on maksutonta, eikä vaadi erillistä ilmoittautumista.

Toteutuspaikat:

4.9, 11.9: Jerikonmäen kuntoportaat/ osoite: 02480 Kirkkonummi

18.9 & 25.9: Kirkkolaakson senioripuisto/ osoite: Saloviuksentie 3, 02400 Kirkkonummi

2.10: Liikuntapuisto Frami/ osoite: Masalantie 258, Kirkkonummi

Tapahtumapaikat ja ajankohtaiset tiedot kunnan internetsivuilla https://www.kirkkonummi.fi/senioripaku ja nuoriso- ja liikuntapalveluiden Facebook-sivulla. Sadesäällä tapahtuma perutaan.

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattavat toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Jokaisen asiakkaan omaa vastuuta on noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä. Tulethan paikalle vain terveenä.

Lisätiedot:

Nuoriso- ja liikuntapalvelut