Harrastuspaku tavoitti kesän aikana yli 1000 lasta

27.08.2020 14:11

Kategoria: Liikunta ja ulkoilu Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret

Harrastuspaku on vakiintunut osaksi kunnan järjestämää maksutonta harrastustoimintaa. Järjestyksessään toinen harrastusten täyteinen kesä neljällä renkaalla starttasi kesäkuun alussa ja toimintaa pystyttiin tarjoamaan turvallisesti läpi koko kesän. Harrastuspakun parkkeeratessa yhteensä 91 eri kertaa ympäri Kirkkonummea, liikkuva harrastustoiminta tavoitti koululaisten kesäloman aikana 1032 lasta ja 359 aikuista. Harrastuspaku kiersi ulkoliikuntapaikkoja, uimarantoja, puistoja, koulujen ja nuorisotilojen piha-alueita sekä toreja.

Harrastuspaku on vapaa-aikapalveluiden yhteinen työväline, jonka tavoitteena on viedä harrastustoimintaa lähelle lapsia ja nuoria, myös niille alueille, joissa harrastamisen mahdollisuudet eivät ole niin monipuolisia.

Syksy saapuu
Harrastuspaku kiertää säännöllisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin myös syyskuusta joulukuuhun. Keskiviikkoisin toiminta on teemallista ja teemat kuukausittain vaihtuvia. Maanantaisin kiertävässä harrastustoiminnassa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan laajaa harrastusvälineistöä, pelaamaan ja leikkimään. Tarkemmat tiedot ja keskiviikkojen teemat löytyvät osoitteesta: www.kirkkonummi.fi/harrastuspaku

Noudatamme toiminnassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen.

Lisätietoa
Lisätietoa harrastustoimintaan ja pakuun liittyen sähköpostitse harrastustoiminta@kirkkonummi.fi

harrastuspaku kirkkolaakson puistossa