Harrastuspaku tällä viikolla Kirkkolaakson puistossa ja Vesitorninmäen lähiliikuntapaikalla

25.08.2020 15:45

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Vapaa-aika

Harrastuspakun huikaisevat harrastusmahdollisuudet ovat tällä viikolla saatavilla Kirkkolaakson puistossa ja vastavalmistuneella Vesitorninmäen lähiliikuntapaikalla, Jokirinteen oppimiskeskuksen vieressä. Uudella alueella mahdollisuus mm. vahvistaa lihaksia ulkokuntoilualueella ja monitoimiareenalla palloilulajien taitajat saavat hien pintaan. Lähiliikuntapaikka on vapaasti ja maksutta käytettävissä oleva alue, jonne ei varata erikseen vuoroja. Lähiliikuntapaikalle pääsee eri suunnista kevyen liikenteen väyliä pitkin. Tervetuloa harrastamaan!

Nuoriso- ja liikuntapalvelut noudattaa toiminnassaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL), opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM), aluehallintovirastojen, Työterveyslaitoksen sekä kunnan ohjeita koronaan liittyen. Tulethan paikalle vain terveenä!

Paikat ja ajankohdat

Keskiviikko 26.8.

klo 17:00-18.30, Kirkkolaakson puisto (Asemankulma 2, 02400 Kirkkonummi) ohjauskieli: suomi, ruotsi

klo 19:00-20.30, Vesitorninmäen lähiliikuntapaikka (Jokiniityntie 7, 02400 Kirkkonummi), ohjauskieli: suomi, ruotsi