Harrastuspaku

Tiedote!!!

Kirkkonummen kunnan Vapaa-aikapalvelujen toimintojen rajoittaminen koronavirustilanteen takia tiedote löytyy täältä

Kiertävässä harrastustoiminnassa harrastukset saapuvat lähelle lapsia ja nuoria. Vapaa-aikapalveluiden harrastuspakun avulla lapsille ja nuorille mahdollistetaan erilaisiin harrastuksiin tutustuminen niin taajamissa kuin haja-asutusalueilla. Harrastuspakun voi bongata myös erilaisissa tapahtumissa.

Pop-up-harrastukset

Pop-up-harrastuksissa lapset ja nuoret määrittelevät itse mitä he haluavat leikkiä tai pelata. Osallistujat voivat pelata esim. softgolfia, norsupalloa, frisbeegolfia, kinballia, futista, tennistä, katukorista, beach volleyta, sählyä, footbagia, mölkkyä ja erilaisia perinneleikkejä. Harrastuspakun sisältö vaihtelee viikoittain.

Harrastuspakun aikataulu

Sanna Korkelainen