Harrastuspaku

Kiertävässä harrastustoiminnassa harrastukset saapuvat lähelle lapsia ja nuoria. Vapaa-aikapalveluiden harrastuspakun avulla lapsille ja nuorille mahdollistetaan erilaisiin harrastuksiin tutustuminen niin taajamissa kuin haja-asutusalueilla. Harrastuspakun voi bongata myös erilaisissa tapahtumissa.

Pop-up-harrastukset

Pop-up-harrastuksissa lapset ja nuoret määrittelevät itse mitä he haluavat leikkiä tai pelata. Osallistujat voivat pelata esim. softgolfia, norsupalloa, frisbeegolfia, kinballia, futista, tennistä, katukorista, beach volleyta, sählyä, footbagia, mölkkyä ja erilaisia perinneleikkejä. Harrastuspakun sisältö vaihtelee viikoittain.

Aikataulu

Harrastuspaku / pakopaku

Nuorten keilailukeskiviikot Masalassa 12-17-vuotiaille

keskiviikko 22.1.2020 klo 16.00-17.00 (1 vapaa paikka)

keskiviikko 29.1.2020 klo 16.00-17.00 (1 vapaa paikka)

Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 15 ensimmäistä.

Keilailussa käytössämme on 3 rataa Kirkkonummen Keilahallin yläkerran hohtokeilauksesta. (Masalantie 346, 02430 Masala)

Keilailu on leikkimielistä yhdessä harrastamista, eikä se sisällä varsinaista keilailun tekniikan opetusta. Paikalla on koko toiminnan ajan aikuisia kuitenkin opastamassa ja huolehtimassa toiminnan sujuvuudesta.

Mukaan tarvitset rennot keilailuun sopivat vaatteet ja juomapullon.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen whatsappilla 0400752294

Sanna Korkelainen, harrastuskoordinaattori