Harrastamisen riemua harrastuspop-up-tapahtumissa

16.08.2019 13:23

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Lasten ja nuorten harrastuspop-up-tapahtumat järjestettiin 13.-15.8. Velmolla Veikkolassa, Kirkkolaakson puistossa keskustassa ja Framilla Masalassa. Kolmen illan aikana noin 400 lasta, nuorta ja huoltajaa pääsivät tutustumaan mm. karateen, tähtitieteeseen, kädentaitoihin, nukketeatteriin, musiikkiin, taitoluisteluun, temppuratoihin, parkouriin, salibandyyn, tanssiin, käsipalloon, yleisurheiluun, lukemiseen, teatteriin, partioon ja suunnistukseen. Vapaa-aikapalvelut kiittää kaikkia toimijoita mukana olosta!

Ilmoittautuminen maksuttomiin MyHobby- ja TALENT -harrastusryhmiin on alkanut

Pilatesta, tiedettä ja teknologiaa, kuntosalitoimintaa, kuvataidetta, uintia, liikunnan lajikokeiluja ja kamppailulajeja sekä monipuolisia liikuntaryhmiä. Lisäksi tulossa salibandya, parkouria, toiminnallista harjoittelua ja boulderointia. Maksuttomiin lasten ja nuorten harrastusryhmiin ilmoittautumiset ovat alkaneet. Löydät harrastusryhmät harrastushaku.fi -palvelusta hakusanalla myhobby ja talent. Kaikki MyHobby ja TALENT -ryhmät ovat maksuttomia. Lisäämme harrastuksia palveluun jatkuvasti, sillä teemme uusia yhteistyösopimuksia parhaillaan.

MyHobby-ryhmät on suunnattu kouluikäisille lapsille ja nuorille ja TALENT-ryhmät puolestaan lapsille ja nuorille, jotka tarvitsevat erityistä tukea. Näissä harrastusryhmissä on tärkeintä ilo ja onnistumisen elämykset. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kyseisestä harrastuksesta.

MyHobby ja TALENT -ryhmät toteutetaan yhteistyössä vapaa-aikapalveluiden ja eri toimijoiden kanssa. Tällä hetkellä mukana toiminnassa ovat Gladius Kirkkonummi ry, KNUF r.f., Kirkkonummen Urheilijat ry, Masalan Kisa ry, Veikkolan Veikot ry sekä Kirkkonummen Liikuntakeskus. Ja lisää toimijoita on tulossa!

pop-up 2019