Hankinta-info ja Business-treffit yrittäjille ja hankinnoista kiinnostuneille 2.3.2021

23.02.2021 14:05

Kategoria: Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kirkkonummen kunta järjestää yhteistyössä Kirkkonummen Yrittäjät ry:n kanssa Hankinta-infon ja Business-treffit 2.3.2021 klo 9.00-13.30

Hankinta-infossa klo 9.00-11.00 paneudutaan julkisiin hankintoihin lainsäädännön sekä hankintoihin osallistumisen käytännön näkökulmasta.

Ohjelma:

• Tilaisuuden avaus

o   Tarmo Aarnio, kunnanjohtaja / Kirkkonummen kunta

•  Hyvä hankkija ja taitava tarjoaja!

o   Sanna Meronen-Vilenius, hankintaneuvoja / Uudenmaan Yrittäjät ry

• Julkiset hankinnat lainsäädännössä ja yhteishankinnat

o   Maarit Päivike, lakimies / Hansel Oy

• Hankintojen toteuttaminen Kirkkonummen kunnassa

o   Ari Hasu, controller / Kirkkonummen kunta

Webinaarin jälkeen klo 11.30-13.30 on Business-treffit, jossa yrittäjien on mahdollista tavata toisensa ja keskustella kahdenkeskisesti. Treffeillä voi löytää esimerkiksi yhteistyökumppaneita, asiakkaita tai alihankkijoita. Osallistujiin pääsee tutustumaan etukäteen ja valitsemaan itse treffikumppanit. Halutessaan voi myös verkostoitua yhteisesti yleisellä verkostoitumisalustalla.

Lisätietoja ja ohjeet osallistumiseen https://businessmaker.fi/kirkkonummenhankintatreffit/index.php/fi/

Lisätietoja: kuntakehitys@kirkkonummi.fi

Hankintainfo ja businesstreffit