Hankinta-info ja Business-treffit keräsivät yrittäjiä keskustelemaan julkisista hankinnoista ja verkostoitumaan keskenään

04.03.2021 16:05

Kategoria: Yrittäjyys

Kirkkonummen kunta ja Kirkkonummen Yrittäjät ry järjestivät 2.3.2021 yrittäjäwebinaarin, jossa paneuduttiin julkisiin hankintoihin lainsäädännön sekä hankintoihin osallistumiseen käytännön näkökulmasta. Osallistujia tapahtumassa oli noin 40.

Tilaisuuden avasi kunnanjohtaja Tarmo Aarnio kertomalla mm. Kirkkonummen nykytilasta vetovoimaisena kuntana, sekä kunnan hankinnoista vuositasolla. Kunnan controller Ari Hasu kertoi vuorostaan, miten käytännössä kunnassa toimitaan hankintojen osalta ja miten yrittäjät voivat saada tietoa meneillään olevista tarjouspyynnöistä kunnan verkkosivuilta.

Uudenmaan Yrittäjät ry:n hankintaneuvoja Sanna Meronen-Vilenius puolestaan kertoi yrittäjille, mm. miten tehdään hyvä tarjous ja Hansel Oy:n lakimies Maarit Päivike puhui julkisista hankinnoista lainsäädännön näkökulmasta ja kertoi yhteishankinnoista.

Hankinta-infon osuus herätteli vuoropuhelua asiantuntijoiden sekä yrittäjien kesken ja tämän jälkeen yrittäjät siirtyivät kahdenkeskisiin etukäteen varattuihin business-treffitapaamisiin.

Kirkkonummen kunta tulee jatkossakin järjestämään yrittäjille infotilaisuuksia ajankohtaisista asioista. Näistä tullaan kertomaan Kirkkonummen kunnan verkkosivuilla.

Lisätietoa: kuntakehitys@kirkkonummi.fi

Yritystapahtuma