Haluatko osallistua kunnan joulukorttiprojektiin?

24.09.2018 15:19

Kategoria: Vapaa-aika

Haluamme tehdä jaettavaksi kauniin kirkkonummelaisen joulukortin. Korttia varten tarvitsemme valokuvan ja toivomme kuntalaisilta apua tähän projektiin. Otamme vastaan jouluisia valokuvia joulukortiksi.

Kuntalaisten lähettämistä kuvista valitsemme sopivimmat emmekä käytä kuvia muuhun tarkoitukseen ilman kuvaajan suostumusta. Valittu valokuva painetaan kunnan joulukortiksi 2018 ja sen kuvaaja saa halutessaan nimensä näkyviin kortin takapuolelle sekä kahden hengen illallislahjakortin paikalliseen ravintolaan.

Lähetä enintään 5Mb kokoinen kuva png- tai jpg-muodossa meille alla näkyvään kunnan viestinnän sähköpostiin. Isommat kuvat voit jakaa pilven kautta linkillä samaan osoitteeseen. Lähetä kuvasi viimeistään 15.10.2018. Kunta ei säilytä eikä käytä kuvia, jotka eivät tulleet valituksi.

Kirkkonummen kunta, viestintä
viestinta(at)kirkkonummi.fi