Haemme Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen virkaan

06.06.2019 15:51

Kategoria: Kuulutukset

KIRKKONUMMEN KUNTA, TERVEYSPALVELUT, SUUN TERVEYDENHUOLTO

Haemme Kirkkonummen suun terveydenhuoltoon

terveyskeskushammaslääkäriä vakinaiseen virkaan


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn hyvässä työyhteisössä. Toivomme sinulta kliinisen työn kokemuksen lisäksi kehittämismyönteisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja.

Suun terveydenhuollossa työskentelee 51 suun terveydenhuollon ammattilaista. Meillä on käytössä ”Kerralla enemmän”-toiminnanohjausmalli sekä Cerec. Potilastietojärjestelmänämme on Lifecare. Kirkkonummi on mukana myös Apotti-hankkeessa.

Työt alkavat 12.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys. Kielitaitovaatimuksena ovat hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n ja Lääkärisopimuksen mukaisesti.

Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään lähettämään 24.6.2019 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta.


Lisätiedot:
Johtava ylihammaslääkäri Arja Liinavuori, puh. 050 350 3925, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.


Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi