Tervetuloa Gesterbyn koulukeskuksen kuntalaistilaisuuteen 6.10.2020 klo 18

25.09.2020 11:01

Kategoria: Tontit ja rakentaminen Koulut Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Gesterbyn koulukeskuksen (GWP-kampus) rakennushankkeen hankesuunnitelma on valmistumassa ja se on tarkoitus tuoda syksyn aikana poliittiseen päätöksentekoon hyväksyttäväksi.

Rakennushanke sisältää tilat Gesterbyn koululle, Winellska skolanille ja Papinmäen koululle. Lisäksi Prästgårdsbackens daghemin esikouluryhmät ja kielikylvyn esikoulu siirtyvät valmiiseen koulukeskukseen.

Rakennushankkeen tavoitteena on muodostaa elävä kaksikielinen oppimisympäristö, jonka arjessa eri koulujen oppilaat ja henkilökunnan jäsenet kohtaavat. Yksittäiset koulut säilyttävät kuitenkin omat erityispiirteensä ja vaalivat omaan kieleensä liittyvää kulttuuria.

Hankkeesta järjestetään kuntalaistilaisuus etänä Teamsissa ti 6.10.2020 klo 18 alkaen. Pääset siihen em. aikana linkin kautta: Klikkaa tästä osallistuaksesi, 6.10. klo 18-19.30.

Ennen tilaisuutta voit lähettää järjestäjille kommentteja asioista, jotka sinua mietityttävät tai joista haluaisit kuulla tilaisuudessa. Jätäthän kommenttisi su 4.10.2020 iltaan mennessä täältä: Jätä kommentti.

 

Majakka-logo