Fysioterapeutti, Kirkkonummen kunta, Perusturvapalvelujen toimiala, Toimintakyvyn tukipalvelujen tulosalue, Kuntoutuspalveluiden tulosyksikkö

03.12.2018 10:05

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunnan perusturvapalvelujen kuntoutuspalveluissa on haettavana vakinainen fysioterapeutin virka alkaen 2.1.2019.


Etsimme kuntoutuspalvelujen fysioterapiapalveluihin fysioterapeutin virkaan ammattilaista, jolla on hyvät yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityöhön. Eduksi luetaan vankka työkokemus fysioterapeuttina. Tehtävän kuva koostuu sekä hallinnollisista töistä niin fysioterapia- kuin apuvälinepalveluissa että fysioterapeuttisista yksilö- ja ryhmäasiakastapaamisista. Virkaan valittu toimii myös sovitusti kuntoutuspalvelujen vastaavan fysioterapeutin sijaisena hänen poissa ollessaan. Työtehtävät hoidetaan pääasiallisesti Kirkkonummen keskustan alueella ja sote-keskuksessa (Virkatie 1).


Viran kelpoisuusvaatimus: fysioterapeutti / fysioterapeutti AMK.


Kielitaitovaatimus suomen kieli, ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.


Virassa on kuuden kuukauden koeaika ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Työehdot KVTES:n mukaiset.


Tehtäväkohtainen palkka on 2 815,53 €/kk.


Yhteystiedot:

Tiedustelut: viikoilla 49-50 vastaava fysioterapeutti Katja Kuula, puh. 050-3423866


Hakemukset 18.12.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta (työavain 205976).


Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi