Finnsbackanpuiston ja Pitäjäntuvanpuiston puistosuunnittelu sekä Ratsumiehentien pysäköintialueen suunnittelu käynnistyy

29.07.2019 12:47

Kategoria: Asuminen ja ympäristö Kadut ja tiet

Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan toimiala on aloittamassa Finnsbackanpuiston ja Pitäjäntuvanpuiston puistosuunnittelun sekä Ratsumiehentien pysäköintialueen kunnallistekniikan suunnittelun.

Suunnitteluun liittyen alueilla tullaan suorittamaan maastomittauksia ja maaperätutkimuksia. Maastotyöt tehdään vuoden 2019 alkusyksyn aikana ja niitä mahdollisesti täydennetään suunnittelun edetessä.

Alueen asukkaille ja muille kiinnostuneille pidetään asukastilaisuus, kun suunnittelu on edennyt riittävän pitkälle. Tilaisuudessa esitellään laadittuja suunnitelmaluonnoksia.

Lisätietoja hankkeesta antaa suunnitteluinsinööri Hannu Ruhanen (hannu.ruhanen@kirkkonummi.fi).

Yhdyskuntatekniikan toimiala

Investointipalvelut