Etsivän nuorisotyön ja nuorten työpajojen toiminnan muutokset

20.03.2020 14:51

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Koronatilanne Vapaa-aika

Etsivät nuorisotyöntekijät palvelevat nuoria verkossa ja puhelimitse

Aluehallintoviraston linjausten mukaisesti kasvokkain tapahtuvat etsivän nuorisotyön tapaamiset ovat peruttu. Etsivän nuorisotyön työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, WhatsAppin ja Facebookin kautta. Etsivästä nuorisotyöstä vastaa kirkkonummelaisten ruotsinkielisten nuorten osalta SVEPS ja suomenkielisten nuorten osalta Espoon kaupunki.

Kirkkonummelaisten suomenkielisten etsivä nuorisotyöntekijä:
Sini Rautiainen, sini.rautiainen(at)espoo.fi
p. 040 126 7515.
Facebook: Sini Espoon nuorisopalvelut (etsivä nuorisotyöntekijä)

Ruotsinkielisten nuorten etsivä nuorisotyöntekijä:
Johanna Baarman, johanna.baarman(at)sveps.fi
Facebook: SVEPS Ungdomsverkstad

Toiminta Omnian Nuorten työpajoilla jatkuu

Toiminta Omnian Nuorten työpajoilla jatkuu 18.3.-13.4. välisenä aikana kuntouttavaa työtoimintaa lukuun ottamatta. Nuorten työpajatoimintaa on toteutettu 18.3. lähtien pääsääntöisesti etäohjauksessa. Etäohjaukseen sisältyy ammatillisia tehtäviä, ryhmäohjausta sekä yksilöllistä tukea nuoren henkilökohtaisiin tavoitteisiin liittyen. Omnian Nuorten työpajoilla selvitetään parhaillaan mahdollisuuksia pienimuotoisen lähiohjauksen järjestämiseen työpajaympäristössä nuorten ja henkilökunnan turvallisuus huomioiden.

Haku kaikille työpajoille on auki normaalisti ja hakijat kontaktoidaan hakujärjestyksessä. Uusista sopimuksista, jatkosopimuksista, sopimusten keskeytyksistä tai aloituksen siirtämisestä sovitaan jokaisen nuoren kohdalla erikseen te-palveluiden kanssa, kunnes toisin ohjeistetaan. Työkokeilun ja palkkatuen osalta odotamme valtakunnallisia ohjeistuksia.

Lisätietoja tilanteesta antavat palvelupäälliköt Juho Salmi p. 0401267282 / juho.salmi(at)omnia.fi ja Monika Seppälä p. 0401264947 / monika.seppala(at)omnia.fi.

Kuvassa nuoren jalat