Etsimme yhteistyökumppaneita syksyllä 2020 toteutettavaan harrastustoimintaan

09.07.2020 10:40

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut Lapset Vapaa-aika Nuoret

MyHobby ja TALENT –harrastusryhmät

Lasten ja nuorten paikallisen harrastustoiminnan kehittämiseen Kirkkonummella on saatu Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämää valtionavustusta ja toiminta tulee jatkumaan myös syksyllä 2020 sekä keväällä 2021.

MyHobby ja TALENT –harrastusryhmät ovat lapsille ja nuorille tarkoitettuja matalan kynnyksen harrastusryhmiä, joiden tavoitteena on tuottaa iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Ryhmät ovat avoimia kaikille ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Vapaa-aikapalvelut vastaa MyHobby ja TALENT –toiminnan kokonaisuuden koordinoinnista ja kehittämisestä.

Tavoitteena on lisätä matalan kynnyksen harrastusryhmiä siten, että kunta ostaa toiminnan paikallisilta toimijoilta. Toiminnan järjestäjinä ovat paikalliset seurat, järjestöt ja yritykset, yhteistyössä Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalveluiden kanssa.

Etsimme yhteistyökumppaneita syksyllä 2020 toteutettavaan harrastustoimintaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot
Kirkkonummen kunnan vapaa-aikapalvelut harrastustoiminta(at)kirkkonummi.fi