Espoo—Salo-oikoradan yleisötilaisuus Veikkolassa 2.4.

21.03.2019 10:57

Kategoria: Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto Asuminen ja ympäristö

Kirkkonummen yleisötilaisuus järjestetään Veikkolan seurakuntakodilla tiistaina 2.4.2019 klo 18.00–20.00, osoite on Kisapolku 1, Veikkola.

Espoo–Salo-oikorata on osa Helsinki–Turku nopea junayhteys -hanketta, joka lyhentää kaupunkien välistä matka-aikaa sekä tuo uusia mahdollisuuksia alueiden kasvuun ja kehitykseen. Espoo–Lohja–Salo välille laaditaan yleissuunnitelmaa, joka on kokonaan uutta rautatieyhteyttä 95 kilometrin matkalla.

Tilaisuuksissa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä. Lisätietoja hankkeesta voi lukea hankkeen internetsivuilta. Tilaisuus on avoin kaikille alueen asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Lisätietoja suunnitelmasta antaa projektipäällikkö Heidi Mäenpää, heidi.maenpaa@vayla.fi, puh. 029 534 3819

Tervetuloa yleisötilaisuuteen!

Väyläviraston kutsu