Esiopetukseen ilmoittautuminen

Jokaisen kuusi vuotta täyttävän on ilmoittauduttava elokuussa alkavaan esiopetuksen täyttämällä esiopetushakemus. Ilmoittautumisaika on tammi-helmikuussa ja siitä tiedotetaan paikallislehdessä ja kunnan nettisivuilla. Esiopetusta järjestetään neljä tuntia päivässä klo 9-13 kouluvuoden aikana ja se on perheille ilmaista. Mikäli lapsesi tarvitsee esiopetuksen lisäksi myös varhaiskasvatusta, hae sitä samalla hakemuksella. Mainitse lapsesi tuen tarve hakemuksessa ja liitä siihen myös mahdolliset asiantuntijalausunnot. Varhaiskasvatusta järjestetään yleensä samassa paikassa, kuin missä esiopetus järjestetään.

Hakemusten perusteella esioppilaat sijoitetaan alueen esiopetusryhmiin lähikouluperiaatteen mukaisesti. Mikäli kaikki alueen paikat ovat täynnä, voidaan esiopetuspaikka myöntää myös muulta alueelta.
Esiopetuksen oppilaaksioton periaatteet

Sähköinen päivähoito- ja esiopetushakemus

Paperinen esiopetukseen ilmoittautuminen (palautetaan päiväkotiin tai varhaiskasvatuksen toimistoon, Kirkkonummen kunta, Sivistystoimi PL 20, 02401 Kirkkonummi)

Sähköisen hakemuksen selaintuki ohjelmille Internet Explorer (versiot 7,8 ja 9), Google Chrome, Mozilla FireFox, Opera ja Safari. Palveluun kirjaudutaan lapsen vanhemman verkkopankkitunnuksilla. Huomioi, että haet samalla hakemuksella sekä esiopetusta että täydentävää varhaiskasvatusta.