Erityislastentarhanopettaja, Kirkkonummen kunta, päivähoito, suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kolsarin päiväkoti

13.09.2018 06:00

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Kasvun, kehityksen ja oppimisen tuki

Erityislastentarhanopettaja (työavain 195809)

Kirkkonummen kunnassa on haettavana erityislastentarhanopettajan virka (vakanssi nro 2000992398) 2.1.2019 alkaen. Sijoituspaikkana on tällä hetkellä Kolsarin päiväkodin tehostetun tuen ryhmä. Tehostetun tuen ryhmässä työskentelee erityislastentarhanopettajan lisäksi lastentarhanopettaja ja lähihoitaja. Lapsia on 12, joista viidellä on tehostetun tai erityisen tuen tarvetta. Päiväkodissa työskentelee myös laaja-alainen erityislastentarhanopettaja.

Odotamme, että sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot kasvun ja oppimisen tuen osaamisen lisäksi.

Kelpoisuus erityislastentarhanopettajan virkoihin on Varhaiskasvatuslaki §30 (540/2018). Hakijoina huomioidaan myös hakuajan jälkeen valmistuvat. Tällöin työ alkaa määräaikaisena siihen saakka, kun henkilö saa kelpoisuuden.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto tai Kirkkonummen kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 14 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Työ alkaa: 2.1.2019

Hakemukset toimitetaan 27.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen: www.kuntarekry.fi.

Tiedustelut: Erityispäivähoidon koordinaattori Marjatta Reiman, 050 577 4991, päiväkodinjohtaja Kaisa Kaarre puh. 050-5774698 sähköposti: etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

www.kirkkonummi.fi