Erikoissairaanhoitaja/psykiatrinen sairaanhoitaja, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, toimintakyvyn tukipalvelut, päihdepalvelut

12.03.2019 13:07

Kategoria: Kuulutukset

Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, toimintakyvyn tukipalvelut, päihdepalvelut

 

 

 

Erikoissairaanhoitaja/psykiatrinen sairaanhoitaja

 

Haettavana Kirkkonummen kunnan päihdepalveluissa erikoissairaanhoitajan virka 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Etsimme ensisijaisesti psykiatrista sairaanhoitajaa. Aikaisempi kokemus päihdetyöstä. terapeuttiset taidot ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Ajokortti on plussaa, mutta ei välttämätön. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

 

Kirkkonummen päihdepalvelut on polikliiniseen päihdetyöhön keskittynyt yksikkö, jossa hoidetaan päihde- ja peliriippuvaisia asiakkaita sekä heidän läheisiä. Työhön kuuluu hoidon tarpeen arviointia, päivystystyötä, ryhmien ohjaamista, yksilökeskusteluita, kriisipäivystykseen osallistumista sekä päivätoiminnan ryhmien ohjaamista. Sairaanhoitaja työskentelee moniammatillisessa tiimissä. Työryhmään kuuluvat päihdeterapeutti, sairaanhoitajia, päihdeohjaajia ja päihdepalveluiden johtaja sekä osa-aikainen lääkäri.

 

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaa.

 

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

 

Työalkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan.

 

Työaika on 38,75h, keskimääräinen yleistyöaika. Työ sisältää myös viikonlopputyötä.

 

Jätä hakemuksesi 28.3.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekryyn (työavain 221818).

Lisätietoja päihdepalveluiden johtaja Kari Kopra puh 040-7075118 tai sähköisesti

etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi