Energianeuvonta

Kysy energianeuvojilta Facebookissa

Motivan energianeuvojat antavat puolueetonta ja maksutonta energianeuvontaa kaikissa arjen energia-asioihin liittyvissä kysymyksissä.

Neuvontaa tarjotaan Facebookissa Asiaa energiasta -sivulla sekä Motiva.fi/koti ja Aurinkosahkoakotiin.fi -sivustojen Messenger-viestipalvelun kautta. Energianeuvojat vastaavat arkisin klo 9-16 välillä.

Palvelun käyttäminen vaatii Facebook-tilin.

Löydä alueesi energianeuvoja

Tiesitkö, että voit saada maksutonta energianeuvontaa Uudellamaalla? Uudenmaan energianeuvonta Rambollin asiantuntijoiden johdolla tarjoavat kuntalaisille energianeuvontaa arjen energiakysymyksiin. Neuvonta on maksutonta.

Onko sinulla energiatehokkuuteen tai uusiutuvaan energiaan liittyviä kysymyksiä? Lähetä kysymyksesi energianeuvojalle sähköpostilla osoitteeseen: energianeuvonta@ramboll.fi Facebookin käyttäjät voivat olla yhteydessä neuvojiin myös Messengerillä!

Lisätietoja Uudenmaan energianeuvonnasta täältä ja Facebookista.

Huolehdi kotisi kunnossapidosta

Korjaustieto-palvelusta löydät tietoa kotien ja kiinteistöjen kunnossapitoon ja korjaamiseen. Asiantuntijoiden kokoama sisältö on tarkoitettu asukkaille, omistajille ja taloyhtiöille sekä kiinteistönhoidon ammattilaisille. Palvelusta löydät myös listan korjaus- ja asumisneuvontaa antavista tahoista.