Elokuvia verkossa kirjaston asiakkaille

09.12.2019 09:25

Kategoria: Kirjasto

Kirkkonummen kirjaston asiakkaiden käytössä on nyt kaksi verkossa toimivaa elokuvapalvelua. Kirjastokino- ja Viddla-palveluissa elokuvia voi katsella omalla tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Palveluihin pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla eli PIN-koodilla. PIN-koodin saa kirjastosta esittämällä kirjastokortin, tunnuslukua ei anneta sähköpostilla tai puhelimessa.

Molemmissa palveluissa on monipuolinen kirjo katseltavaa klassikoista uudempiin elokuviin. Katseltavaa löytyy myös lapsille ja dokumenttien ystäville. Ikärajoista ei tarvitse huolehtia, sillä palvelut tunnistavat asiakkaan iän ja asiakas pystyy toistamaan ainoastaan itselleen sallittua aineistoa.

Kirjastokinoa pääsee käyttämään osoitteessa kirjastokino.fi. Kirjastokino toimii kuten suoratoistopalvelut, ja elokuvia voi katsoa niin paljon kuin haluaa.

Viddla löytyy osoitteesta viddla.fi, ja se toimii lainausperiaatteella. Jokainen asiakas voi lainata kolme elokuvaa kuukaudessa, ja yhden elokuvan laina-aika on 48 tuntia. Jos aloittaa elokuvan katsomisen, se lasketaan yhdeksi katselukerraksi. Elokuvan katsomisesta voi kuitenkin pitää tauon, ja niitä voi kelata eteen- ja taaksepäin. Halutessaan elokuvan voi katsoa useaan kertaan.

Elokuvia verkossa kirjaston asiakkaille