e-kirjasto

Palvelu tarjoaa kirjastojen e-aineistoja, kuten e-kirjoja, e-lehtiä tai äänikirjoja.

Käyttämiseen tarvitsee kirjastokortin ja siihen liittyvän tunnuksen. Osa aineistoista on vapaasti käytettävissä.

Kirjat

Ellibs on suomenkielinen e-kirjapalvelu. Palvelu sisältää myös englanninkielisiä sekä suomenruotsalaisia e-kirjoja. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin.

Elib on ruotsinkielinen e-kirja- ja e-äänikirjapalvelu. Palvelu tarjoaa myös kirjoja lapsille ja nuorille.

Biblio, Elibs nya ljudboksapp (pdf)

Naxos Spoken Word Library -palvelun kautta on kuunneltavissa Naxoksen äänikirjoja englanniksi, ranskaksi, saksaksi ja portugaliksi. Valikoima koostuu pääosin lasten- ja aikuisten kirjallisuuden klassikoista.

Lehdet

Pressdisplayssä on yli 2200 sanomalehteä ympäri maailmaa. Lehtiä voi lukea kirjaston asiakaskoneilla.

ePress tarjoaa lähes 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä näköislehtinä luettaviksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Palvelua voi käyttää kirjaston asiakaskoneilla.

Musiikki

Naxos Music Library on musiikin kuuntelupalvelu jonka valikoima koostuu pääosin taidemusiikista mutta mukana on jonkin verran jazzia ja etnomusiikkia. Palveluun kuuluu tällä hetkellä yli 16 000 cd-levyä joiden kustantajia ovat Naxoksen lisäksi mm. BIS ja suomalainen Alba Records.

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun