Digitohtori tavattavissa Veikkolan kirjastossa

08.02.2018 13:04

Kategoria: Kirjasto

Ovatko Windows-päivitykset jääneet tekemättä? Haluaisitko tehdä itsellesi Skype- tai sähköpostitunnukset? Näissä ja lukuisissa muissa tietokoneisiin tai tabletteihin liittyvissä ongelmissa auttaa Kirkkonummen kirjaston digitohtori eli kirjastovirkailija Tapio Sarastamo, joka on tavattavissa kevään aikana pääkirjaston lisäksi myös Veikkolan kirjastossa.

Digitohtorin vastaanotolle Veikkolan kirjastoon voi tulla maanantaisin 19.2., 19.3. ja 16.4. klo 14-20 välisenä aikana. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan vastaanotto toimii päivystysluonteisesti.

Pääkirjastossa tietokone- ja tablettipulmiin saa apua tiistaisin klo 9-11 pidettävässä Digicaféssa, jossa ongelmia ratkotaan yhdessä aamukahvin äärellä. Torstaisin klo 17-18 pääkirjastossa on digitohtorin päivystysvastaanotto, jonne voi poiketa kysymään mieltä askarruttavista asioista.

Digitohtorin vastaanotto ja Digicafé on tarkoitettu lähinnä pienten ja lyhyiden ongelmien selvittämiseen ilman ajanvarausta. Pidemmissä asioissa tohtorille voi varata henkilökohtaisen opastusajan pääkirjastosta. Jos ongelma ei selviä heti päivystysvastaanotolla, selvitellään sitä yhdessä ajan kanssa. Tohtori ei korjaa tietokoneita.

Digitohtori Tapio Sarastamo