Digineuvoja Kirkkonummen pääkirjastossa ja Veikkolan kirjastossa

04.03.2019 14:07

Kategoria: Kirjasto

Digineuvoja on Kirkkonummen kirjaston asiakkaiden apuna arkipäivisin toukokuun loppuun saakka. Digineuvoja auttaa esimerkiksi erilaisten tietokoneisiin, tabletteihin, älypuhelimiin ja sovelluksiin liittyvien ongelmien kanssa, mutta ei korjaa laitteita.

Digineuvoja on paikalla pääkirjastossa maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 10−12. Veikkolassa neuvoja on tavattavissa keskiviikkoisin klo 10−12. Neuvojalle ei tarvitse varata aikaa etukäteen, vaan hän auttaa asiakkaita päivystysluonteisesti.

Digineuvojana toimii datanomi Christian Gestrin, joka on tottunut ratkomaan kirjaston asiakkaiden digipulmia siviilipalveluksessaan. Digineuvoja puhuu suomea. Digineuvojan palvelun järjestävät yhteistyössä Kirkkonummen kansalaisopisto ja Kirkkonummen kirjasto.

Digineuvoja Kirkkonummen pääkirjastossa ja Veikkolan kirjastossa