Business Forum Kirkkonummi täytti valtuustosalin

01.11.2019 15:06

Kategoria: Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Jo perinteeksi muodostunut Business Forum Kirkkonummi 30.10. kokosi alueen yrittäjiä saman katon alle kunnantalolle lisäämään osaamistaan ja verkostoitumaan. Tapahtuma järjestettiin tuttuun tapaan Kirkkonummen kunnan kuntakehitysyksikön sekä Kirkkonummen Yrittäjät ry:n yhteistyönä. Tänä vuonna aiheena oli henkilöbrändäys ja sosiaalisen median käyttäminen. - Brändäys kehittää elinvoimaisuutta – ei pelkästään kunnan, vaan myös yrittäjän toimintaa ajatellen. Kaikki lähtee hyvästä markkinointisuunnitelmasta, tuumasi Kirkkonummen kunnan hallintojohtaja Anu Rautiainen, joka piti puheenvuoron meneillään olevasta kunnan brändäyksestä.

Tapahtuma on selkeästi vakiinnuttanut paikkansa yrittäjien vuosikalenterissa, sillä tänä vuonna osallistujia oli enemmän kuin vielä kertaakaan aiemmissa Business Forumeissa – paikalla oli n. 90 yrittäjää tai yritystoiminnasta kiinnostunutta henkilöä. Ilta sujui vilkkaasti, koulutusosiossa yleisön osallistuminen oli aktiivista ja kiinnostunutta.

Luonnollisesti kutsuttuina olivat myös yritystoiminnan ja sen kehittämisen asiantuntijat, kuten YritysEspoo, Uudenmaan TE-toimisto, Kauppakamari ja Omnia. Myös Ohjaamo Kirkkonummi ja Työmajakka ry olivat paikalla kertomassa työllistämisestä ja sen tukemisen eri mahdollisuuksista.

Illan lopuksi oli verkostoitumisen aika herkullisen suolaisen ja makean kera. Sanotaan, että yrittäjät ovat kovia puhumaan – sen todella huomasi ravintola Ervastin täyttyessä iloisesta puheensorinasta.

Ensi vuoden tapahtuman suunnittelu on jo käynnistynyt ja kaikki alkaa teeman valinnasta – aiheen toivotaan olevan yrittäjiä kiinnostava ajankohtainen teema ja nyt voit myös itse tehdä ehdotuksesi osoitteeseen yritykset@kirkkonummi.fi.

BFK19