Business Forum Kirkkonummi 30.10.2019

15.10.2019 10:15

Kategoria: Yrittäjyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Brändää itsesi ja yrityksesi!

Jo vuosittaiseksi perinteeksi muodostunut Business Forum Kirkkonummi kokoaa yrittäjät jälleen yhteen ja tänä vuonna keskitytään brändäyksen maailmaan.

Tapahtuma on ollut suosittu paikka yrittäjien tavata toisiaan, sekä verkostoitumismielessä että saaden käytännön keinoja liiketoiminnan kehittämiseen. Tämän vuoden luennot sekä työpaja vahvistavat yrittäjän omia kykyjä rakentaa yrityksensä imagoa tai asiantuntijan henkilöbrändiä.

Lopuksi verkostoidutaan cocktail-palojen kera ja tässä onkin hyvä mahdollisuus löytää vaikkapa uusi asiakas tai yhteistyökumppani!

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille etukäteen ilmoittautuneille, ovelta pääsymaksu on 20 € (Kirkkonummen Yrittäjät ry:n jäsenille 10 €) – joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin, viimeistään 28.10.2019.

Lämpimästi tervetuloa!

""