Brita Blombergin testamentin etuudet 2021 veikkolalaisille ikäihmisille

09.02.2021 13:06

Kategoria: Seniorit

Veikkolalainen Brita Blomberg testamenttasi omaisuutensa käytettäväksi veikkolalaisten ikäihmisten hyväksi, jotta he saisivat ”kultareunaa” eli palveluja, joita kunta ei tarjoa. Toiminta alkoi lokakuussa 2010. ”BB-ryhmään” kuuluvat 68 vuotta täyttäneet 02880 ja 02860 postinumeroalueilla asuvat veikkolalaiset.

BB-etuudet on päivitetty 1/2021 BB-suunnitteluryhmän toimesta.

Toimintoja ei tulla lisäämään jatkossa, ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Pyydä palveluohjaajalta tiedot palveluntuottajista, joiden kanssa on sovittu BB-etuuksien käyttämisestä.

BB-etuudet ovat jalkahoitoetuus, apua leskelle, raskaat pihatyöt ja siivous, ruokaliput kouluruokailuun ja liikuntaetuudet. Nummelan kutsutaksi ja ikäihmisten kahvilatoiminta ovat tauolla vallitsevan tilanteen vuoksi.Palveluohjaaja tiedottaa BB-ryhmäläisiä etuuksista sähköpostilla.

HALUATKO TULLA MUKAAN BB-RYHMÄLÄISTEN ETÄTAPAAMISEEN TEAMS-YHTEYDELLÄ? Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja mahdollinen halukkuutesi etätapaamisiin palveluohjaajalle.

VARAA VAHVUUSVARTTI-PUHELINTUOKIO. Vahvuusvartissa keskustellaan ikäihmisten BB-palveluohjaajan kanssa vahvuuksistasi ja elämänkokemuksestasi puhelimitse. Puhelut ovat luottamuksellisia. Varaa oma varttiaikasi Marja Keräseltä puhelimitse 050 413 7443. Lisätietoja Ikäopiston sivulta www.ikaopisto.fi

BB-ETUUSASIOISSA LISÄTIETOJA ANTAA palveluohjaaja Marja Keränen puh. 050 413 7443 arkisin klo 8-16. Jätä viesti vastaajaan, jos et tavoita. Sähköposti: marja.keranen(at)kirkkonummi.fi. Huom. Yhteyden otot vain puhelimitse tai sähköpostitse. 

Lisää tietoa Brita Blombergin testamentti-projektin Facebook-sivulla

 

""