Bjönsinmäen asemakaava-alueen muutos vireille

11.01.2019 08:00

Kategoria: Kuulutukset

Hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on kertaalleen hyväksytty yhdyskuntatekniikan lautakunnassa syksyllä 2014. Bjönsinmäen asemakaavan kaavaehdotus on ollut nähtävillä keväällä 2016. Kaavaehdotuksesta on tämän jälkeen muodostettu kaksi erillistä hanketta: Bjönsinmäen ja Vernerinpuiston asemakaavat. Bjönsinmäki käsittää Masalantien länsipuolen. Koska ehdotuksen nähtävillä olon jälkeen on ilmennyt maankäytön muutostarpeita sekä kerrostalokortteliin että pientalojen alueelle, laaditaan uusi kaavaehdotus.

Vastaava suunnittelija:
kaavoitusarkkitehti Annika Pousi