Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2018

Kategoria: Kuulutukset

Avustukset paikallisille kulttuurijärjestöille 2018

Hakuajat

Toimintasopimusavustukset sekä niiden ennakot, 15.1. klo 16:00 mennessä.

Toiminta-avustukset, Yleisavustusten ennakot, 31.1. klo 16:00 mennessä.

Toiminta-avustukset, Yleisavustukset, 31.3. klo 16:00 mennessä.

Toiminta-avustukset, Kohdeavustukset, 31.3. klo 16:00 mennessä ja 30.9. klo 16:00 mennessä.

Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Postiosoite:

Kirkkonummen kunta / Vapaa-aikajaosto / Avustukset  /Kulttuuri

02401 KIRKKONUMMI

Sähköposti: kirjaamo@kirkkonummi.fi

Hakuohjeet

Avustusten myöntämisperusteet ja muut avustusehdot on määritelty Kirkkonummen kunnan kulttuuripalveluiden avustusohjesäännössä.

Avustushakemus laaditaan kulttuuripalveluiden avustusohjesäännössä mainitulle hakulomakkeelle. Hakuasiakirjoja on saatavissa osoitteesta

sekä kunnan palvelupisteestä Ervastintie 2, Kirkkonummi.

Lisätietoja: Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut, (09) 296 71

29.12.2017 Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Lisätietoja:

Avustuksia voidaan myöntää paikallisille kulttuurijärjestöille paikallisen kulttuuritoiminnan tukemiseen. Avustuksilla tuetaan ja luodaan edellytyksiä kulttuuri- ja taidepalvelujen tarjonnalle, kotiseutu- ja sivistystyölle sekä taiteen harjoittamiselle ja harrastamiselle.

Tämän avustusohjesäännön tarkoittamia avustuksia ei myönnetä paikallisille yhdistyksille, jotka saavat samaan tarkoitukseen joko määrärahoja tai avustuksia Kirkkonummen kunnan muilta toimielimiltä.

Avustuksia ei myönnetä yksityishenkilöille (poikkeuksena tunnustuspalkinnot).

Toimintasopimusavustukset

Toimintasopimusavustusta voi hakea Kirkkonummella kulttuuripalveluita järjestävä tai tarjoava rekisteröity yhdistys tai yhdistys, joka on jättänyt rekisteröintihakemuksensa edellisen vuoden kesäkuun loppuun mennessä.

Toimintasopimusavustuksen saaja sitoutuu toteuttamaan avustuksen kohteena olevan toiminnan esittämänsä hakemuksen mukaisesti sekä tarvittaessa neuvottelemaan kulttuuritoimen kanssa toiminnan toteuttamistavoista, tiedottamisesta ym. seikoista, jotka edesauttavat toiminnan tuloksekasta toteutumista.

Toimintasopimusavustuksen ennakkojen hakeminen

Yhdistykselle, joka on hakenut toimintasopimusavustusta, voidaan hakemuksesta myöntää toimintasopimusavustuksen ennakkoa.

Toiminta-avustukset, yleisavustukset

Yleisavustusta voi hakea kirkkonummelainen rekisteröity yhdistys tai yhdistys, joka on jättänyt rekisteröintihakemuksensa edellisen vuoden kesäkuun loppuun mennessä. Yhdistyksen pääasiallisena tehtävänä tulee sääntöjen mukaan olla kulttuuritoiminta.

Yleisavustusta hakevan yhdistyksen jäsenmäärän tulee olla vähintään 10 henkilöjäsentä, joista kirkkonummelaisia 3/5 (60%).

Yleisavustuksen ennakkojen hakeminen

Yhdistykselle, joka avustusohjesäännön mukaan voi saada yleisavustusta, voidaan hakemuksesta myöntää yleisavustuksen ennakkoa.

Toiminta-avustukset, kohdeavustukset

Kulttuuripalvelujen yleisavustukseen oikeutettujen lisäksi hakukelpoisia ovat sellaiset rekisteröidyt yhdistykset, joiden pääasiallisena tehtävänä sääntöjen mukaan on muu kuin kulttuuritoiminta sekä erityisistä syistä myös rekisteröimättömät yhteisöt ja ryhmät.

Kohdeavustuksia voidaan myöntää seuraaviin käyttötarkoituksiin tarkoituksiin

- kulttuurin harjoittaminen ja harrastaminen, esim. erillisten tapahtumien järjestäminen

- kulttuuritoimintaan liittyvä koulutus

- toimintaa palvelevan kaluston ja aineiston hankintaan