Avopalvelut

Päihdepalveluiden päivystykseen voit soittaa tai tulla matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta, mikäli sinulla on huoli omasta tai läheisesi tilanteesta.

MTP-klinikka (mielenterveys- ja päihdeklinikka) on auki vuoden jokaisena päivänä, paitsi torstaisin, ja myös juhlapyhinä.

Avohoidolliset palvelut ovat asiakkaillemme maksuttomia.

Ensimmäisellä tapaamisella arvioimme tilannettasi ja aloitamme kanssasi hoidon suunnittelun.

Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, päihdeohjaajia, kuntoutusohjaaja, päihdeterapeutti, johtaja sekä lääkäri, joka on käytettävissämme kerran viikossa.

Yksilökeskustelut

Päihdepalveluissa sinulla on mahdollisuus tukea antaviin keskusteluihin nimetyn omatyöntekijän kanssa. Keskusteluja on mahdollista käydä suomen-, ruotsin ja englannin kielellä. Tarvittaessa käytämme tulkkipalveluita.

Yksilötapaamisissa laaditaan tavoitteellinen suunnitelma ja sinua tuetaan niiden saavuttamisessa.

Teemme tarvittaessa verkostoyhteistyötä sinulle tarpeenmukaisten yhteistyötahojen kanssa.

Päihdepalveluiden yksilövastaanotto Veikkolan seurakuntakodin tiloissa maanantaisin klo 9 - 15, osoitteessa Kisapolku 1, 02880 Veikkola.

Ajanvaraus ja tiedustelut päivystysnumerosta 050 4140979

Avovieroitushoito

Päivystyksessä tapahtuvan kokonaisvaltaisen arvioinnin perusteella voidaan tarvittaessa toteuttaa lyhyt avohoidollinen vieroitushoitojakso.

Avovieroitushoitojakson aikana voinnin ja lääkityksen tarpeen arviointia tehdään päivittäin. Jakson aikana suunnitellaan ja arvioidaan tarpeitasi vastaavaa jatkohoito.

Vieroitus- ja kuntoutusjakso

Laitoshoidon tarvetta arvioidaan yhdessä kanssasi.

Korva-akupunktio

5-pisteen korva-akupunktiota käytetään päihteiden akuuttien vieroitusoireiden hoidossa sekä myöhemmissä vaiheissa tukemaan asiakkaita pysymään erossa päihteistä. Akupunktio helpottaa mielitekoja, vähentää stressiä sekä rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Akupunktiota voidaan käyttää helpottamaan myös uniongelmia sekä lievittämään kipua.

Viiden pisteen korva-akupunktiossa kumpaankin korvaan laitetaan viisi akupunktioneulaa määriteltyihin akupunktiopisteisiin. Lisäksi laitamme korviin akupunktiokuulia sekä magneetteja.

MTP-klinikka

puh. 050 4140 979

ma-ke klo 12-15

pe klo 8-11

la-su ja pyhäpäivinä klo 12-15


Linkki: Ota yhteyttä