Avopalvelut

Päihdepalveluiden järjestämät ryhmät sekä yksilötapaamiset ovat toistaiseksi peruttu. Tarvittaessa ota yhteyttä päivystysnumeroon tai oman työntekijäsi puhelinnumeroon.

Päihdepalveluiden päivystykseen voit soittaa tai tulla matalalla kynnyksellä ilman ajanvarausta, mikäli sinulla on huoli omasta tai läheisesi tilanteesta.

Päivystyksemme on auki vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä.

Avohoidolliset palvelut ovat asiakkaillemme maksuttomia.

Ensimmäisellä tapaamisella arvioimme tilannettasi ja aloitamme kanssasi hoidon suunnittelun.

Henkilökuntaamme kuuluu sairaanhoitajia, päihdeohjaajia, kuntoutusohjaaja, päihdeterapeutti, johtaja sekä lääkäri, joka on käytettävissämme kerran viikossa.

Yksilökeskustelut

Päihdepalveluissa sinulla on mahdollisuus tukea antaviin keskusteluihin nimetyn omatyöntekijän kanssa. Keskusteluja on mahdollista käydä suomen-, ruotsin ja englannin kielellä. Tarvittaessa käytämme tulkkipalveluita.

Yksilötapaamisissa laaditaan tavoitteellinen suunnitelma ja sinua tuetaan niiden saavuttamisessa.

Teemme tarvittaessa verkostoyhteistyötä sinulle tarpeenmukaisten yhteistyötahojen kanssa.

Avovieroitushoito

Päivystyksessä tapahtuvan kokonaisvaltaisen arvioinnin perusteella voidaan tarvittaessa toteuttaa lyhyt avohoidollinen vieroitushoitojakso.

Avovieroitushoitojakson aikana voinnin ja lääkityksen tarpeen arviointia tehdään päivittäin. Jakson aikana suunnitellaan ja arvioidaan tarpeitasi vastaavaa jatkohoito.

Vieroitus- ja kuntoutusjakso

Laitoshoidon tarvetta arvioidaan yhdessä kanssasi.

Päivystysvastaanotto

puh. 050 4140 979

Ma, ke ja pe klo 9 - 15

ti ja to klo 14 - 17:30

la ja su klo 12 - 15