Avohoidon ylilääkäri, perusturva, Kirkkonummen kunta

07.12.2017 13:00

Kategoria: Kuulutukset

Haemme avohoidon ylilääkäriä Kirkkonummen kuntaan.

Olemme aktiivisesti toimintaamme kehittävä työpaikka ja kaipaamme joukkoomme käytännön kehittämistyöstä ja päivittäisen työn johtamisesta kiinnostunutta lääkäriä. Sinulla on mahdollista esittää toiveita tarkemmasta työnkuvasta ja myös kliinistä työtä voidaan liittää mukaan.

Avohoidon ylilääkäri työskentelee Kirkkonummen perusturvassa, vastaanottotoiminnassa.

Avohoidon ylilääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Kunnassa työskentelee 30 lääkäriä, joista suurin osa on pitkäaikaisia vakituisia lääkäreitä. Toimipaikallamme on monipuolisesti toimipaikkakoulutusta ja toimimme yliopiston koulutusterveyskeskuksena. Käytössämme on Pegasos tietojärjestelmä ja olemme mukana Apotti hankkeessa.

Kirkkonummi on merenläheinen kunta hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon kupeessa.

Työ alkaa1.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto. Myös muu soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin tutkinto voidaan hyväksyä. Kokemus esimiestehtävistä ja kehittämistyöstä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työaika ja palkkaus: työaika sovittavissa, viikkotyöaika 38,25h. Paikallinen palkkasopimus.

terveyspalveluiden tulosalueen johtaja Arja Liinavuori 0503503925

vt. johtava ylilääkäri Kaija Hannula p. 0503769930

Hakemukset osoitetaan 22.12.2017 mennessä ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi tai sähköpostitse kirjaamo@kirkkonummi.fi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella.  Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi