Avantouintipaikat valmiina

22.10.2021 12:08

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummen avantouintipaikat Syväjärvellä ja Lamminjärvellä on laitettu talviuimareita varten kuntoon - vain jäät uupuvat. Rannoille on tuotu lämmitettävät kontit vaatteiden vaihtoa varten. Kontti on jaettu verhoilla siten, että naisille ja miehille on erilliset pukeutumistilat.

Kontin pukeutumistilan käyttämistä varten tarvitset avaimen, jonka voit lunastaa kunnan palvelupisteestä osoitteesta Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi. Tarkista palvelupisteen aukioloajat täältä. Avaimen lunastusmaksu on 28,90 euroa, josta kunta palauttaa tilillesi 17,30 euroa, kun palautat avaimen kuntaan.

Uimavesien laatua tarkkaillaan myös talviuintikautena. Ajankohtaiset raportit uimavesien laadusta löydät Espoon seudun ympäristöterveyden verkkosivuilta osoitteesta www.espoo.fi/fi/kirkkonummen-uimarantavesitulokset

Lisätietoja:

internetsivuilta www.kirkkonummi.fi/avantouintipaikat tai nuoriso- ja liikuntapalveluiden toimisto p. 040 126 9404

Avantouintipaikkojen sijainti:

Syväjärven avantouintipaikka: Upinniementie 230, 02480 Kirkkonummi