Asukaspuistot

Kirkkonummella on kolme asukaspuistoa; Veikonvintti Veikkolassa, Piennarpiha Masalassa ja Fyyri keskustassa. Asukaspuistoissa järjestetään avointa varhaiskasvatustoimintaa kotona hoidettaville alle kouluikäisille lapsille sekä perheille. 

Asukaspuistot ovat avoimia ja maksuttomia lapsiperheiden kohtaamispaikkoja, jonne lapset ja huoltajat ovat tervetulleita oman aikataulun mukaan viettämään aikaa ja tapaamaan muita perheitä. Asukaspuistoissa järjestetään perheille myös yhteistä ohjattua toimintaa. Lapset osallistuvat asukaspuistotoimintaan yhdessä huoltajan tai muun aikuisen kanssa.  Asukaspuistoista saat tietoa myös alueen muista lapsiperhetoimijoista. 

Avointa varhaiskasvatustoimintaa ohjaa Kirkkonummen varhaiskasvatussuunnitelma. Toimintaa suunnitellaan, toteutetaan, arvioidaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Lasten ja vanhempien toiveilla, tarpeilla ja ideoilla on suuri merkitys avoimen varhaiskasvatustoiminnan kehittämisessä.

Tietoa asukaspuistojen viikko-ohjelmasta löytää Instagramista @kirkkonummenasukaspuistot ja asukaspuistojen omilta Facebook-sivuilta.  

Asukaspuistoissa on tarjolla maksutonta puistoruokailua 5.6.2023-9.8.2023 välisenä aikana.

Puistoruokailu on tarkoitettu asukaspuiston asiakasperheiden alle 16-vuotiaille lapsille. Ruokaa jaetaan arkisin klo 10.45 alkaen niin kauan kuin sitä riittää, kuitenkin enintään klo 11.30 asti. Tarjolla on ainoastaan lämmin ruoka (ei lisukkeita, leipää, maitoa). Ruoka on laktoositonta. Omat ruokailuvälineet (haarukka, veitsi, lusikka, lautanen, muki) mukaan, ruokailuvälineet pestään kotona. Kesällä ruoka jaetaan ulkona, joten myös oma istuinalusta kannattaa ottaa mukaan. Ruokalista on nähtävissä Jamix.fi- palvelussa, mutta ruokalistan osalta muutokset ovat mahdollisia.

 

Perhepäivähoidon ja avoimen
varhaiskasvatuksen esihenkilö:

Hanna Leivo
040 126 9662