Asukaspuistot avaavat ovensa jälleen 3.8.2020

31.07.2020 15:53

Kategoria: Lapset Varhaiskasvatus Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Kannonkolon, Piennarpihan ja Veikonvintin asukaspuistot avataan maanantaina 3.8. klo 9.00 normaalien aukioloaikojen puitteissa. Asukaspuisto Kannonkolo on avoinna ajalla 3.-21.8., jonka jälkeen asukaspuisto suljetaan ja muuttovalmistelut kirjastotalo Fyyriin alkavat.

Asukaspuistoissa noudatetaan valtioneuvoston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä aluehallintoviraston ja Kirkkonummen kunnan linjauksia ja suosituksia. Jokaisen asiakkaan vastuulla on noudattaa annettuja ohjeita, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Huomioithan, että asukaspuistoon saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Erillisiä asiakasmäärärajoituksia ei ole tehty, jokainen asiakas arvioi tilanteen itse ja huolehtii turvaväleistä asukaspuiston tiloissa huomioiden annetut viranomaisohjeet.

• Noudata hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Käsidesiä löytyy eri tiloistamme.
  • Pidä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja työntekijöihin.
  • Esillä olevien lelujen ja kirjojen määrää on vähennetty toistaiseksi. Lasten suussa käyneet lelut puhdistetaan.
  • Ohjattua toimintaa toteutetaan pääsääntöisesti ulkona.

Tervetuloa!

Kirkkonummen majakkalogo.