Asukaspuistot

Asukaspuistot ovat lapsiperheiden maksuttomia, kaksikielisiä kohtaamispaikkoja, joissa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan.

Tervetuloa asukaspuistoon

Kirkkonummella on kolme lapsiperheille tarkoitettua asukaspuistoa, Kannonkolo keskustassa, Piennarpiha Masalassa ja Veikonvintti Veikkolassa. Tulkaa sellaisena kuin olette ja viihtykää osallistuen toimintaan, jutellen muiden aikuisten ja lasten kanssa, jakaen vanhemmuuden kokemuksia tai touhuten lapsesi kanssa yhdessä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Asukaspuistossa on aina tekemistä ja seuraa

Lapsella on joka päivä mahdollisuus osallistua varhaiskasvatuksen periaatteiden mukaiseen ohjattuun ja suunniteltuun toimintaan yhdessä vanhemman kanssa. Ilo ja yhteiset kokemukset vahvistavat varhaista vuorovaikutusta.  Asukaspuistossa voitte tavata vertaisianne, tutustua toisiin lapsiperheisiin ja solmia ystävyyssuhteita.

Suunnittelemme ja toteutamme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Lasten ja vanhempien toiveilla, tarpeilla ja ideoilla on suuri merkitys asukaspuistotoiminnan sisällön ja toiminnan rakentumisen näkökulmasta. Toimintaa suunnitellaan myös yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa, kuten muu varhaiskasvatus, seurakunta, kansalaisopisto, neuvola, kirjasto, MLL, lapsiperheiden kotipalvelu ja perhetyö.  

Kansalaiset,Lapset ja lapsiperheet
Lasten päivähoito
257
varhaiskasvatus / avoin varhaiskasvatus
Anu Kullberg
040 1269 662
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Verkostotyöntekijä

Perhetoimintaa Kirkkonummella: