Asukaspuistoon myös kesällä

10.06.2019 09:03

Kategoria: Lapset Varhaiskasvatus

Kirkkonummen asukaspuistoissa voit viettää aikaa kesälläkin oman aikataulun mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita ja toiminta on kaikille maksutonta. Asukaspuistot ovat avoinna arkipäivisin klo 9.00–16.00. Kaikki asukaspuistot ovat auki koko kesäkuun ja elokuun, mutta heinäkuussa on aikataulumuutoksia.

Kirkkonummella on kolme asukaspuistoa, ja ne ovat heinäkuussa avoinna seuraavasti:

• Piennarpiha (Masala): 1.–31.7.
  • Veikonvintti (Veikkola): 1.–12.7.
  • Kannonkolo (keskusta): suljettu

Veikonvintti ja Kannonkolo aloittvat toimintansa taas 29.7. Heinäkuun toiminta järjestetään yhteistyössä suomenkielisen ja ruotsinkielisen seurakunnan ja lapsiperheiden kotipalvelun kanssa.
Piennarpihalla on jälleen heinäkuussa ilmainen lounasruokailu alle 16-vuotiaille lapsille maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.

Lue lisää asukaspuistoista

Asukaspuistossa voi vietää leppioisia kesäpäiviä yhdessä.