Asukaspuisto Veikonvintti

Asukaspuisto Veikonvintti sijaitsee Veikkolassa, Koskentorin päiväkodin yhteydessä, osoitteessa Pihtakuja 4.

Veikonvintin pihapuuhailupaikkana toimii kodikas ja soma Albin Bromanin puisto.  Veikonvintti on auki lapsiperheille arkisin 9-16.

Veikonvintille voi tulla taiteilemaan, musisoimaan, liikkumaan, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä viihtyisässä ja kodikkaassa ympäristössä. Omat eväät säilyvät asukaspuiston jääkaapissa ja mikrossa niitä voi nälän yllättäessä lämmitellä. Aikuisille on tuoretta kahvia tai teetä tarjolla omakustannushintaan.

Asukaspuisto Veikonvintti on mukana asukaspuistojen yhteisen kehittämistoiminnan lisäksi Diggaa mun digimatkaa -hankkeessa, joka asukaspuistossa toteutuu niin, että lapsille luodaan sähköistä valokuva-albumia lapsen ja perheen elämästä.

Yhteyshenkilöt
Tia-Nina Munne
etu-nimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Verkostotyöntekijä