Asukaspuisto Fyyri

Asukaspuistomme

Fyyri on pikkulapsiperheiden maksuton, kaksikielinen kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta lapsen kanssa yhdessä. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Toimintamme

Avointa varhaiskasvatustoimintaa ohjaa Kirkkonummen varhaiskasvatussuunnitelma. Toimintaa suunnitellaan, toteutetaan, arvioidaan ja kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Lasten ja vanhempien toiveilla, tarpeilla ja ideoilla on suuri merkitys avoimen varhaiskasvatustoiminnan kehittämisessä. 
  
Asukaspuistossa työskentelee kolme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Ohjattua toimintaa toteutetaan sisällä, lähialueen leikkipuistoissa ja metsissä. Varhaiskasvatuksen palveluohjaaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuistossa, ja asukaspuiston Facebook-sivulla. Asukaspuiston sisätilat ovat normaalisti avoinna, vaikka toimintaa olisi myös lähialueen puistossa tai metsässä.
  
Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat neuvola, alueen päiväkodit, kirjasto, suomen- ja ruotsinkielinen seurakunta, Mannerheimin lastensuojeluliiton Kirkkonummen yhdistys ja kotipalvelun perhetyö. 
 
Yksi yhteistyömuoto on asukaspuistossa järjestettävä avoin vertaisryhmä Vanhemmuuden vuoristoradalla, joka toteutetaan yhteistyössä avoimen varhaiskasvatuksen, perhepalveluiden ja suomalaisen seurakunnan kanssa. 

Asukaspuisto Fyyri on mukana Vihreä lippu - kestävän kehityksen ohjelmassa.

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 16 

Osoite:
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi

Puhelinnumero:
050 327 3544
050 414 3568

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Avoimen varhaiskasvatustoiminnan esimies:
Hanna Leivo
040 126 9662 

Verkostotyöntekijä:
sij. Nina Heiliö
040 126 9760 

Ruotsinkielinen ohjaaja (maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin):
Petra Suzuki
050 414 3568

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Hilkka Tuomivaara
040 829 4043