Asukaspuisto Fyyri

Asukaspuistomme

Fyyri on pikkulapsiperheiden maksuton, kaksikielinen kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta lapsen kanssa yhdessä. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita.  

Toimintamme

Asukaspuistossa työskentelee neljä varhaiskasvatuksen ammattilaista. Monipuolista ohjattua toimintaa toteutetaan sisällä, lähialueen leikkipuistoissa, varhaiskasvatuksen kodalla ja metsissä.  Varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti.  Fyyrin monipuoliset tilat antavat oivan mahdollisuuden monipuoliseen toimintaan, leikin, tutkimisen ja erilaisen ilmaisun kautta. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuistossa ja asukaspuiston Facebook-sivulla sekä Instagramissa. Asukaspuiston sisätilat ovat normaalisti avoinna, vaikka toimintaa olisi myös lähialueen puistossa tai metsässä. 
   
Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat mm. neuvola, alueen päiväkodit, kirjasto, suomenkielinen seurakunta, kotipalvelun perhetyö sekä paikalliset aktiiviset yhdistykset.  
  
Asukaspuisto Fyyri on mukana Vihreä lippu - kestävän kehityksen ohjelmassa. 

Tämä sisältö ei näy, sillä evästeiden käyttöä ei ole hyväksytty.

Aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 16 

Osoite:
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi

Puhelinnumero:
050 327 3544

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Perhepäivähoidon ja avoimen
varhaiskasvatuksen esihenkilö:

Hanna Leivo
040 126 9662 

Verkostotyöntekijä:
Meeri Härus
040 126 9760 

Ruotsinkielinen ohjaaja
Katja Happonen
050 414 3568

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Johanna af Björksten
040 126 9836