Asukaspuisto Kannonkolo

Asukaspuistomme

Kannonkolo on pikkulapsiperheiden maksuton, kaksikielinen kohtaamispaikka, jossa voi tutustua toisiin lapsiperheisiin, jakaa vanhemmuuden kokemuksia ja touhuta lapsen kanssa yhdessä. Asukaspuistossa voi viettää aikaa oman aikataulun ja toiveen mukaan, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. 

Asukaspuiston sisätilat on suljettu muuttovalmisteluiden vuoksi. Toiminta jatkuu 9.10.2020 Kirkkonummen kirjastotalo Fyyrissä. Fyyrin avajaisiin asti järjestetään ulkotoimintaa viikoittain. 

Toimintamme

Avointa varhaiskasvatustoimintaa ohjaa Kirkkonummen varhaiskasvatussuunnitelma. Toimintaa suunnitellaan, toteutetaan, arvioidaan ja kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Lasten ja vanhempien toiveilla, tarpeilla ja ideoilla on suuri merkitys avoimen varhaiskasvatustoiminnan kehittämisessä. 
  
Asukaspuistossa työskentelee kolme varhaiskasvatuksen ammattilaista. Ohjattua toimintaa toteutetaan sisällä, lähialueen leikkipuistoissa ja metsässä. Varhaiskasvatuksen palveluohjaaja, varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja neuvolan perheohjaaja ovat tavattavissa asukaspuistossa säännöllisesti. Viikko-ohjelma on nähtävillä asukaspuistossa, ulkoikkunassa ja asukaspuiston Facebook-sivulla. Kannonkolon sisätilat ovat normaalisti avoinna, ellei toisin ilmoiteta, vaikka toimintaa olisi myös lähialueen puistoissa tai metsässä.
  
Alueellisia yhteistyökumppaneita ovat neuvola, alueen päiväkodit, kirjasto, suomen- ja ruotsinkielinen seurakunta, Mannerheimin lastensuojeluliiton Kirkkonummen yhdistys ja kotipalvelun perhetyö. 
 
Yksi yhteistyömuoto on asukaspuistossa järjestettävä avoin vertaisryhmä Vanhemmuuden vuoristoradalla, joka toteutetaan yhteistyössä avoimen varhaiskasvatuksen, perhepalveluiden ja suomalaisen seurakunnan kanssa. 

Kannonkolo on mukana Vihreä lippu - kestävän kehityksen ohjelmassa.

Aukioloaika:
ma - pe klo 9 - 16 

Osoite 9.10. alkaen:
Kirkkotori 1
02400 Kirkkonummi

Puhelinnumero:
050 327 3544

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Avoimen varhaiskasvatustoiminnan vt. esimies:
Terhi Hakkarainen
040 126 9662 

Verkostotyöntekijä:
Tia-Nina Munne
040 126 9760 

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja:
Elsi Kuosmanen
040 126 9648