Aste ja Alex Mattson esiintymään Springfestiin

10.05.2019 08:37

Kategoria: Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Rap-artisti Aste ja DJ Alex Mattson esiintyvät Kirkkonummen keskustan tekonurmella järjestettävässä Springfest 2019 -konsertissa perjantaina 17.5. Aste on popahtavan, suomenkielisen rap-musiikin konkari, joka on yli 10 vuotta kestäneellä urallaan julkaissut useampia levyjä ja esiintynyt mm. TV:stä tutussa Kuorosota-ohjelmassa. DJ Alex Mattson on puolestaan suosiota EDM-piireissä saavuttanut kotimainen artisti. Hän on myös ensimmäinen suomalainen sooloartisti, joka on allekirjoittanut levytyssopimuksen Yhdysvalloissa Grammy-palkitun levy-yhtiö Ultra Musicin kanssa. Springfestin avaavat nuoret, paikalliset artistit Daniela (TWONE) ja Wibe feat. Triple Dragon. Springfest 2019 on ilmainen, päihteetön ja nuorille suunnattu konserttitapahtuma, jonka järjestävät Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut yhdessä Kirkkonummen nuorisovaltuuston kanssa. Konsertti järjestetään Kirkkonummen urheilupuistossa (Vanha Rantatie 8.) klo 17-21.

Aste