Asiointikuljetuspalvelu

HSL:n lähibussi on tarkoitettu erityisesti kirkkonummelaisille ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille kuntalaisille asiointimatkoihin keskustaan.

Kirkkonummen lähibussien 918 ja 919 liikennöitsijä vaihtuu 1.1.2023 alkaen, jolloin myös kutsupalvelun tilausnumero muuttuu. Uusi tilausnumero maanantai - perjantai kello 7.00-17.00 on 044 477 3900,  ja uusi liikennöitsijä on Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy.

Asiakkaat noudetaan kodin läheisyydestä paikasta, johon autolla on esteetön pääsy (huomioikaa yksityisteiden hoito ja hiekoitus). Asiakkaat voivat odottaa auton saapumista sisätiloissa paikassa, josta on helppo nähdä auton saapuminen. Keskustassa käyntipaikat ovat esim. kauppakeskukset, terveyskeskus, Pappilanmäen palvelukeskus sekä uimahalli.

Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina linja 918 ajaa Etelä-Kirkkonummen alueella ja linja 919 ajaa Pohjois-Kirkkonummen alueella tiistaisin ja torstaisin.

Menokuljetus keskustan suuntaan ajetaan siten, että Kirkkonummen keskustassa ollaan perillä ennen puoltapäivää ja paluukuljetus lähtee tunnin parin päästä takaisin. Kotinouto- ja paluuaika määräytyvät ajoreitin ja asiakasmäärän mukaisesti. On mahdollista pyytää kuljetus aamulla aikaisin ja/tai paluu myöhemmin iltapäivällä, sillä reittejä käytetään myös vanhusten päivätoimintakuljetuksiin.

Tilaukset kutsulinjaa varten vastaanotetaan Korsisaaren tilauskeskuksesta p. 09-274 6900 ma-pe klo 7-17. Tilattaessa ilmoitetaan haluttu päivä, reittinumero, tilaajan nimi ja osoite sekä käyttääkö pyörätuolia. Tilaukset kannattaa tehdä edellisenä päivänä, sillä jos tilaa viime hetkellä, voi olla, ettei suunniteltua reittiä pystytä enää muuttamaan. Pyörätuolipaikkoja ei välttämättä autoissa ole, mutta asiaa voi tiedustella tilausnumerosta.

Lisätietoa myös lähibussien liikennöinnistä tämän linkin takaa

Esite

Hinnat

Yhdensuuntaisen matka voidaan maksaa ladattavalla matkakortilla tai ostaa lippu autosta. Kertalipun hinta on joukkoliikenteen kunnan sisäisen liikenteen kertalipun alin taksa, joka maksetaan kuljettajalle. Kuljetusta voi käyttää myös liityntäyhteytenä pidemmälle matkustettaessa, jolloin hinta määräytyy kokonaismatkan mukaan. Kansaneläkeläiset ja takuueläkkeen saajat voivat saada hakemuksesta henkilökohtaisen matkakortin, jolla maksettaessa alennus on 25 – 50 %. Lisätietoja saa samasta numerosta kuin auto tilataan.

Kansalaiset, Ikäihmiset
Sosiaalipalvelut - Vanhusten palvelut
kotipalvelu / kuljetuspalvelut (kotipalvelu)

Tilaukset kutsulinjaa varten

Korsisaaren tilauskeskus
09 274 6900
Ma-pe klo 7-17

Tilaukset kutsulinjaa varten 1.1.2023 alkaen:

Taksikuljetukset Harri Vuolle Oy
puhelin 044 477 3900
Ma-pe klo 7-17